Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Samlor Chapheck (Pork And Tripe Stew)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gpork
3/4 x ca. 450 gBeef liver
1 x ca. 450 gTripe
2 ca. 1 Literwater
1/2 x ca. 450 gRaw shrimp, shelled, deveined, and diced.
2 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelDried ground chili peppers
2 Esslöffelcornstarch
1 Esslöffelvinegar
1 Teelöffelsugar
2 TeelöffelGinger root minced
Onions cut in eighths, lengthwise
Garlic Cloves minced
die Zubereitung:

Cut the pork in 1/2 inch cubes. Cut the liver and tripe into julienne strips. Bring the water to a boil and cook the pork, liver and tripe in it for 30 minutes. Add the shrimp and cook 5 minutes. Mix together the salt, chili peppers, cornstarch, vinegar, sugar, and ginger with enough water to make a thin paste. Stir into the mixture, stirring steadily to the boiling point. Add the onions and garlic. Cook 10 minutes longer or until tripe is tender. Serves 8-10 Pork and Tripe Stew Samlor Chapheck viet nam


Anmerkungen zum Rezept: