Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wok fried beer batter chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
To 3 1/2 - lbs. chicken
2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelTarragon, fried
1/4 TeelöffelEach; salt and pepper
egg beaten
13 x ca. 30 gCan beer
die Zubereitung:

Cooking oil or Crisco for deep fat frying

Simmer chicken in lightly salted water for 25 minutes. Drain and pat dry with paper towels. Add 3" oil to the wok over medium high heat. Test wok for correct temperature with a cube of bread. It should brown in 60 seconds. Blend flour, baking powder, tarragon, salt and pepper. Add beaten egg and beer. Stir until consistency of cream. Dip chicken into batter a few pieces at a time. Let excess batter drain. Cook chicken 5 to 7 minutes, turning once, until nicely brown. Drain and keep warm.


Anmerkungen zum Rezept: