Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | (14 oz) Eagle sweetened condensed milk |
3/4 Tasse | Peanut butter (up to 1) |
1 | egg |
1 Teelöffel | vanilla extract |
2 Tasse | Biscuit baking mix |
60 | Solid milk chocolate candy drops, unwrapped |
Preheat oven to 350°F.
In large mixer bowl beat sweetened condensed milk, peanut butter, egg and vanilla until smooth. Add biscut mix; mix well.
Chill at least 1 hour.
Shape into 1 inch balls. Place 2 inches apart on ungreased baking sheets. Bake for 10 to 12 minutes or until lightly browned around edges. [do not overbake]
Immediately press a candy drop in center of each cookie. Cool thoroughly until candy drops are set. Store tightly covered at room temperature.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|