Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Low-fat buttermilk |
1 Esslöffel | garlic minced |
2 Teelöffel | ginger fresh, grated |
1 Teelöffel | ground cumin |
1 Teelöffel | salt |
4 | Chicken breast halves; skin removed |
1/2 Tasse | Dry unseasoned bread crumbs |
1/4 Tasse | Pecan halves; finely ground |
In sealable plastic bag combine buttermilk, garlic, ginger, cumin and salt. Add chicken. Shake to coat. Seal bag. Refrigerate 8 hours or overnight, turning occasionally.
Heat oven to 425°. In flat dish combine bread crumbs, pecans. Lift chicken from marinade and place meat side down, in crumbs to coat. Place, coated side up, in nonstick baking pan. Discard marinade.
Bake, uncovered, 20 minutes. Reduce to 350°. Bake 15-20 minutes, until not pink near bone.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|