Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Oven-Fried Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseLow-fat buttermilk
1 Esslöffelgarlic minced
2 Teelöffelginger fresh, grated
1 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelsalt
Chicken breast halves; skin removed
1/2 TasseDry unseasoned bread crumbs
1/4 TassePecan halves; finely ground
die Zubereitung:

In sealable plastic bag combine buttermilk, garlic, ginger, cumin and salt. Add chicken. Shake to coat. Seal bag. Refrigerate 8 hours or overnight, turning occasionally.

Heat oven to 425°. In flat dish combine bread crumbs, pecans. Lift chicken from marinade and place meat side down, in crumbs to coat. Place, coated side up, in nonstick baking pan. Discard marinade.

Bake, uncovered, 20 minutes. Reduce to 350°. Bake 15-20 minutes, until not pink near bone.


Anmerkungen zum Rezept: