Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesach Freezer Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 eggs separated
3/4 Tassesugar
1 PackungGround filberts
Bars of sweet pareve chocolate
Stick softened margarine
3/4 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

This makes a very large recipe.

1. 10 eggs separated. Beat whites with 3/4 cup sugar. Fold in 1 package of ground filberts ( walnuts may be used). Bake in 9x12 baking pan at 350° for 1/2 hour.

2. Melt 2 bars of sweet pareve chocolate. ( Shmerlings Chocolate is good). Beat egg yolks, 2 stick softened margarine, 3/4 cup sugar. Blend in melted chocolate and 1 teaspoon vanilla. Pour on top of cake. Bake for 10 minutes at 350°.

3. Put in freezer. Take out 10 minutes before serving.


Anmerkungen zum Rezept: