Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
10 | eggs separated |
3/4 Tasse | sugar |
1 Packung | Ground filberts |
2 | Bars of sweet pareve chocolate |
2 | Stick softened margarine |
3/4 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | vanilla |
This makes a very large recipe.
1. 10 eggs separated. Beat whites with 3/4 cup sugar. Fold in 1 package of ground filberts ( walnuts may be used). Bake in 9x12 baking pan at 350° for 1/2 hour.
2. Melt 2 bars of sweet pareve chocolate. ( Shmerlings Chocolate is good). Beat egg yolks, 2 stick softened margarine, 3/4 cup sugar. Blend in melted chocolate and 1 teaspoon vanilla. Pour on top of cake. Bake for 10 minutes at 350°.
3. Put in freezer. Take out 10 minutes before serving.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|