Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Dijon Pizza
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseparsley chopped
1/3 TasseGrey Poupon Dijon Mustard
1/4 Tassewalnuts chopped
1 Esslöffelolive oil
2 EsslöffelGrated Parmesan cheese, divided
1 1/2 TeelöffelDried basil leaves, divided
2 Packung(8 oz) small prepared pizza crusts
4 x ca. 30 gThinly sliced deli baked ham
Plum tomatoes, sliced
1 TasseMozzarella shredded
die Zubereitung:

In small bowl, combine parsley, mustard, walnuts, oil, 1 tbsp Parmesan cheese and 1 tsp basil. Divide mixture and spread evenly onto each pizza crust. Top each crust with 2 ounces ham, tomato slices and mozzarella cheese. Sprinkle with remaining Parmesan cheese and basil. Place on baking sheet. Bake at 450 for 8-10 minutes or until cheese melts. Cut into wedges; serve warm.

Mc Formatting by taillon@access. Mountain. Net


Anmerkungen zum Rezept: