Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Sauce #3
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic crushed
2 TasseFresh basil leaves -or
1/2 TasseDried leaves
1/2 TasseParmesan cheese freshly grated
1/4 Tassepine nuts
1/2 Tasseolive oil
die Zubereitung:

Combine garlic, basil, cheese and nuts in a blender an dpuree. With machine running slowly, add oil in a slow, steady stream until mixture is the consistency of thick mayonnaise. This sauce can be sored in a jar in a refrigerator for up to 3 months. Good on soup, best on pasta and French bread.

Eat-L Digest 28 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: