Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Persian Chicken with Celery
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, cut up into pieces
4 Esslöffelbutter
1 grossonion
1/2 TeelöffelPepper freshly ground
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelnutmeg
2 Tassechicken broth
4 Esslöffelbutter
4 TasseCelery diced
1 Tasseparsley chopped
3 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Melt butter in a 2 quart pot. Add chicken, onions, and seasoning and saute until the chicken is browned and onions are softened. Add chicken broth to kettle and cover, and let cook for about 30 minutes until the chicken is cooked through. Melt 4 tablespoons butter in a skillet and add celery and parsley and saute it for 10 minutes. Add the sauteed vegetables and lemon juice to the meat and let simmer for another 15 minutes. Serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept: