Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 Tasse | water |
3 | green onions chopped |
1 | Fresh scotch bonnet chile; chopped, or 1 dried habanero chile, crumbled* |
1 Esslöffel | salt |
6 | Allspice berries crushed |
1 x ca. 450 g | Small shrimp in shells |
1/4 Tasse | butter |
1/2 Teelöffel | Minced fresh scotch bonnet; or |
1/2 Teelöffel | Habanero chile; or |
1/2 Teelöffel | Crumbled dried habanero* |
1. Combine water, green onions, chile, salt and allspice in large saucepan. Bring to boil; boil 10 minutes. Add shrimp and cook 3 minutes more.
Drain. Serve with Pepper Butter to dip.
2. Make Pepper Butter: Heat butter with minced chile in small saucepan until melted.
*Wear rubber gloves while handling and chopping these extremely hot chiles.
12:04 Pm
seafood dish a culinary adventure that?s well worth taking. Cooking Time: 20 minutes Degree Of
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|