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Peking Beef (Mongolian Beef) Crouch
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFlank steak; shredded
egg white
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcornstarch
2 TasseOil for deep-frying
1/2 TasseBamboo shoots shredded
1 TasseGreen onion; green part only
Sauce
1 Esslöffelsherry
2 EsslöffelHoisin sauce
2 Esslöffeldark soy sauce
2 Esslöffelchicken stock
1/2 Teelöffelsugar
1 Teelöffelcornstarch
1/2 TeelöffelChili paste; w/ garlic (opt
die Zubereitung:

Combine beef, egg white, salt and 1 T cornstarch. Mix well with hand. Heat oil to 400 and deep fry beef 30 seconds, drain. Reheat 2 T oil to 375 in wok. Stir fry bamboo shoots and scallions 1 minute. Combine sauce ingredients in bowl, add to vegetables. Bring to boil. Add beef. Stir fry quickly until heated through. Also known as Mongolian Beef-Mike

Crouch (NNBB09A)


Anmerkungen zum Rezept: