Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne Artichoke Pasta
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungPenne pasta (I prefer La Bella's Tomato Basil Penne) cooked al dente
Stalk celery chopped
Bell pepper (or mixed peppers) diced
1 DoseDiced tomatoes (fresh works too, 1-2 lg tomatoes)
1 kleinOnion chopped
Cloves garlic, minced or crushed
1 DoseArtichoke hearts, diced
die Zubereitung:

Saute celery, onion, garlic, and peppers in water or some of the artichoke liquid. (I use a little olive oil for flavor, a drizzle to 1 tsp). Cook until soft. Drain artichokes and braise for 1-2 minutes, add tomatoes, with liquid. If you prefer a more sauce-like mixture, save the liquid from the artichokes. Toss with pasta. Can be served warm off the stove, or is even better and more flavorful when chilled. Can also be tossed with Ff Parmesan cheese, (or fresh grated, if you can stand the fat.)


Anmerkungen zum Rezept: