Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peruvian Stewed Chicken
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(16 ounce) chopped tomatoes
1 Esslöffelolive oil
1 mittelonion finely chopped
cloves garlic minced
1 Teelöffelcumin
1 Teelöffeloregano dried
Bayleaf
10 kleinChicken pieces (up to 12)
1 Teelöffelsalt coarse
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
green bell pepper sliced
1 Tassepeas green
die Zubereitung:

Place tomatoes in a blender or a food processor fitted with the metal blade and process until liquefied. Set aside.

Heat oil in a large saucepan or stockpot over moderate heat. Add onion and saute until soft, about 10 minutes. Add garlic and saute for another 2 minutes. Add cumin, oregano and bay leaf and stir to combine. Sprinkle chicken pieces with salt and pepper and add to pan. Brown the chicken lightly. Add the tomatoes and enough water to cover 3/4 of chicken. Bring to a boil, cover, reduce the heat, and simmer for 45 minutes to 1 hour, until chicken is cooked through. About 10 minutes before the chicken is done, add the green pepper and peas. Serve warm.

Digest V3 #4.Txt


Anmerkungen zum Rezept: