Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppers and Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenne pasta
1 Esslöffelolive oil
Red and yellow bell peppers; thinly sliced
Tomatoes; chopped Or
1 Dose(14 oz) tomatoes; chopped and drained
1 Tasseonion chopped
2 Teelöffelgarlic chopped
2 TeelöffelChopped fresh rosemary or 1/2 tsp dried
1 TeelöffelChopped fresh thyme or 1/4 tsp dried
6 Tassebasil leaves fresh, chopped
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

Cook pasta as directed on package. Drain well.

Meanwhile, heat oil in a large nonstick skillet. Add peppers, tomatoes, onion, garlic, rosemary, thyme and half the basil. Saute 8-10 minutes until vegetables are tender. Toss with pasta. Sprinkle with remaining basil and Parmesan cheese.


Anmerkungen zum Rezept: