Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Esslöffel | butter or margarine |
3 Tasse | green cabbage shredded |
3 Tasse | red cabbage shredded |
1 mittel | onions diced |
1 Teelöffel | salt |
3/4 Teelöffel | tabasco pepper sauce |
1/4 Teelöffel | black pepper cracked |
In 12-inch skillet, over medium heat, melt butter. Add green and red cabbage, onion, salt, Tabasco sauce and black pepper; cook 10-15 minutes until tender, stirring occasionally.
carbohydrate, 12 g fat, 31 mg cholesterol, 673 mg sodium Tabasco(R) of
to McRecipe by Pat Hanneman
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|