Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Plus 2 Tablespoons water |
3 Tasse | bread flour |
1/3 Tasse | mozzarella shredded |
2 Esslöffel | sugar |
1 1/2 Teelöffel | garlic salt |
1 1/2 Teelöffel | oregano dried leaves |
1 3/4 Teelöffel | Bread machine yeast |
2/3 Tasse | pepperoni sliced |
Use the 1 1/2 pound setting.
Measure carefully, placing all ingredients except pepperoni in bread machine pan in the order recommended by the manufacturer. Add pepperoni at the raisin/nut signal or 5-10 minutes before last kneading cycle ends.
Select basic/white cycle. Use medium or light crust color. Do not use delay cycles. Remove baked bread from pan and cool on a wire rack.
pans in horizontal loaf shape because of inconsistent results when tested in our kitchens.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|