Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepporoni Pizza Bread
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePlus 2 Tablespoons water
3 Tassebread flour
1/3 Tassemozzarella shredded
2 Esslöffelsugar
1 1/2 Teelöffelgarlic salt
1 1/2 Teelöffeloregano dried leaves
1 3/4 TeelöffelBread machine yeast
2/3 Tassepepperoni sliced
die Zubereitung:

Use the 1 1/2 pound setting.

Measure carefully, placing all ingredients except pepperoni in bread machine pan in the order recommended by the manufacturer. Add pepperoni at the raisin/nut signal or 5-10 minutes before last kneading cycle ends.

Select basic/white cycle. Use medium or light crust color. Do not use delay cycles. Remove baked bread from pan and cool on a wire rack.

pans in horizontal loaf shape because of inconsistent results when tested in our kitchens.


Anmerkungen zum Rezept: