Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Tongue
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 Tassesalt coarse
2 EsslöffelPickling Spice
1 TeelöffelSalt Peter (Sodium nitrate)
1 Teelöffelsugar
bay leaves
12 cloves garlic
1 ca. 1 Literwater
5 x ca. 450 gBeef Tongue
die Zubereitung:

Mix first 7 ingredients and bring to a boil. Pour over the tongue in a plastic bucket that can be sealed. Place a plate over the tongue to weigh down. Use a bottle full of water as a weitht. Add more boiling water if necessary to cover meat. Leave for 10 days then drain and rinse, cook and peel. We have used this recipe for corning beef as well as pork ribs.


Anmerkungen zum Rezept: