Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice-Stuffed Cornish Hens
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseEach: celery and onion; chopped
1/2 TasseButter or margarine; divided
3 Tasserice cooked
3/4 Tasseraisins
1/3 Tassewalnuts chopped
3 Esslöffelhoney
2 Esslöffellemon juice
3/4 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
Cornish game hens; 20 oz each
die Zubereitung:

In a skillet, saute onion and celery in 3 Tablespoon butter until tender; remove from the heat. Add rice, raisins, walnuts, honey, lemon juice, cinnamon, salt and pepper; mix well. Stuff hens. Place on a rack in a large shallow baking pan. Soften remaining butter; rub over sins. Bake, uncovered at 375 degrees for 1 hour or until the juices run clear.

Submitted to RecipeLu List by Ruth <pookypook@aol.com> by PookyPook


Anmerkungen zum Rezept: