Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | sausage hot |
1 | egg beaten |
1/3 Tasse | bread crumbs |
1/2 Teelöffel | sage |
1/2 Tasse | ketchup |
1/2 Tasse | chilli sauce |
2 Esslöffel | brown sugar |
2 Esslöffel | soy sauce |
1 1/2 Esslöffel | vinegar |
Combine first 5 ingredients and roll into bite-sized balls. Place on an edged cookie sheet and bake at 425° for 20 minutes. While sausage balls are cooking, combine remaining ingredients in a saucepan. Add cooked sausage balls to sauce and simmer over low heat for 30 minutes. These can be frozen in sauce and served later or served immediately. Water may need to be added to sauce if sauce is too thick.
Katherine Anne Stewart
(Mrs. George)
St. Paul, Mn
From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|