Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Meat Balls
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gsausage hot
egg beaten
1/3 Tassebread crumbs
1/2 Teelöffelsage
1/2 Tasseketchup
1/2 Tassechilli sauce
2 Esslöffelbrown sugar
2 Esslöffelsoy sauce
1 1/2 Esslöffelvinegar
die Zubereitung:

Combine first 5 ingredients and roll into bite-sized balls. Place on an edged cookie sheet and bake at 425° for 20 minutes. While sausage balls are cooking, combine remaining ingredients in a saucepan. Add cooked sausage balls to sauce and simmer over low heat for 30 minutes. These can be frozen in sauce and served later or served immediately. Water may need to be added to sauce if sauce is too thick.

Katherine Anne Stewart

(Mrs. George)

St. Paul, Mn

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: