Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Polenta
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gMild Italian sausage
Recipe Hard Polenta (see above)
die Zubereitung:

this is the last installment of the polenta recipes as found in The Frugal Gourmet Cooks Italian. This is a every interesting and informative book!! so if you love true "Italian" cooking i suggest getting this cookbook:>

Squeeze the sausage out of the casings, if necessary. Brown the sausage in a frying pan until cooked through and crumbly. Drain and discard the fat. Prepare the Polenta and stir in the sausage while it is still soft. Pack the mixture in a well-oiled 9 x 5-inch loaf pan. Cover and refrigerate. Slice the molded polenta 3/8-inch thick and fry in a non- stick frying pan using a little olive oil.


Anmerkungen zum Rezept: