Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage with Sweet Potatoes and Apples
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gSausage
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelflour
1/2 Tassewater cold
2 mittelpotatoes sweet
3 mittelSize apples
2 Esslöffelsugar
1 EsslöffelSausage drippings
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees. Cut sausage into 1/2-inch pieces or form bulk sausage into small balls. Fry until well done. Pare and slice potatoes and apples. Mix salt, flour and sugar together and blend with cold water. Arrange layers of potatoes, apples and sausage in baking dish, pour flour mixture over each layer. Put apples and sausage on top. Add drippings. Cover; bake until apples and potatoes are tender, about 45 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: