Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage-Filled Manicotti
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gManicotti Shells
14 x ca. 30 gTomato Sauce Filling
6 x ca. 30 gSausage
Container Ricotta Cheese; 15-16 oz.
1 TasseMozzarella shredded
1/3 Tasseparmesan
egg lightly beaten
3 Esslöffelparsley chopped
1/8 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Preheat oven to 350'. Spray a 13x9 pan with Pam. Set aside. Cook pasta - do not add salt. Drain. To prepare filling, cook sauage over med heat till no longer pink, about 5 minutes. Drain on paper towels. In large bowl, combine ricotta, sausage, 1/2 cup mozzarella, Parmesan, egg, parsley, and pepper. Mix well. Spoon filling evenly into cooked manicotti. Place stuffed manicotti in a single layer in prepared pan. Spoon tomato sauce evenly over manicotti. Sprinkle with remaining mozzarella. Bake until heated through and cheese melts, about 35 minutes. Serve immediately.

Exchange Newsletter by Dianne Waller <dwaller@frontier.gulf.net> on Aug


Anmerkungen zum Rezept: