Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage-Rice Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
1 Tasserice Uncooked
1 grossOnion chopped
cloves garlic minced
Stalks celery chopped
green bell pepper chopped
1 Dose(10-3/4 oz) creamed of mushroom soup; undiluted
1 Dose(10-3/4 oz) cream of chicken soup; undiluted
die Zubereitung:

Grease a 9 x 13 x 2-inch casserole dish and set aside. In a skillet, brown the sausage and pour off the grease. Add the uncooked rice, and sauté until the rice turns a milky color. Add the chopped onion, garlic, celery, and green bell pepper, and simmer until the vegetables are tender. Add the soups. Pour into the prepared casserole dish and bake uncovered at 350( for 1 hour and 30 minutes, stirring occasionally. Makes 6 servings.

Emily Anderson/oeAll-American Comfort Foodoe Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: