Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut Rye Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassewater
2 Tassebread flour
1 TasseRye flour
1 1/2 Teelöffelsalt
1 1/2 Esslöffelbrown sugar
1 1/2 Esslöffelmolasses
1 1/2 Esslöffelbutter or margarine
1 TasseSauerkraut; squeezed, well drained and chopped
1 EsslöffelCaraway seed
1 1/2 TeelöffelActive dry yeast; Red Star
die Zubereitung:

P Place all ingredients in bread pan in order listed, or in the order recommended for your machine. Set controls for whole wheat bread with medium crust and start machine. Makes one 1.5-pound loaf. Note: Because the moisture content of the sauerkraut may vary, you might have to add a bit more bread flour. Check the dough after about five minutes of kneading and if it is sticky and has not formed into a ball, sprinkle in more flour a tablespoonful at a time until it is firm enough.

Mary Haunreiter, from Bread Machine Magic, Rehberg and Conway

>From: bbriscoe@infolink.morris.mn.us (Bonnie Briscoe)


Anmerkungen zum Rezept: