Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage and Cornbread Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
Cloves garlic crushed
1 Dose(4 oz.) chopped green chiles (undrained)
1 Tasseyellow cornmeal
2 Teelöffelbaking powder
2 Teelöffelsugar
2/3 Tassemilk
1 Tasseonion chopped
1 Dose(28 oz.) tomatoes, undrained
1 TasseFrozen whole kernel corn
1 Teelöffelchilli powder
2/3 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
egg beaten
1/4 Tassevegetable oil
die Zubereitung:

Cook sausage, onion, and garlic in a large skillet over medium heat until meat is browned, stirring to crumble meat; drain. Add tomatoes, chiles, corn, and chili powder; simmer 20 minutes. Spoon mixture into a lightly greased 8-inch square baking dish, and set aside. Combine cornmeal, flour, baking powder, salt and sugar in a medium bowl, mixing well. Combiine egg, milk, and oil in a small bowl; add to dry ingredients, stirring just until moistened. Spread cornmeal mixture evenly over sausage mixture. Bake ini 375 degree over for 40 miniutes or until golden brown.

Archive - 23 Mar 97 by ted by: ajewell@sound. Net on Mar 23, 9


Anmerkungen zum Rezept: