Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scallion Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseshallots finely chopped
1 Esslöffelginger fresh, grated
cloves garlic minced
3 Esslöffellight soy sauce
1 Esslöffelred wine vinegar
1 Esslöffelhoney
2 TeelöffelDark Asian sesame oil
1 1/2 x ca. 450 gBoneless; skinned chicken thighs, trimmed of fat
1 BundGreen onions; cut in 3" pieces
die Zubereitung:

Combine shallots, ginger, garlic, soy, vinegar, honey and oil in bowl. Add chiicken and scallions; toss.

Heat broiler. Line broiler pan rack with aluminum foil. Coat with nonstick spray. Thread chicken alternately with scallions on 4 8-inch metal skewers. Place skewers on rack. Reserve honey mixture.

Broil chicken 5 inches from heat for 7 minutes. Turn; broil 6 minutes, until no longer pink in center.

Boil honey mixture in saucepan 2 minutes.

Transfer chicken to platter. Pour sauce over.


Anmerkungen zum Rezept: