Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Carrots
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassebutter or margarine
1 1/2 Tasseall-purpose flour
3 ca. 1 Litermilk
1/2 Tasselemon juice
4 Teelöffelcelery salt
2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelblack pepper ground
6 x ca. 450 gCarrots, diced and cooked
2 1/2 x ca. 450 gcheddar cheese shredded
6 TasseCrushed butter-flavored crackers
die Zubereitung:

In a saucepan over medium heat, cook and stir butter and flour until smooth and bubbly, about 2 minutes. Gradually add milk and lemon juice; cook and stir until thickened. Add celery salt, salt and pepper; mix well. Remove from the heat. In four greased 2-1/2-quart baking dishes, layer half of the carrots, sauce, cheese and crackers. Repeat layers. Bake, uncovered, at 350°F for 45 to 50 minutes or until top is golden brown. Serve immediately. Makes 50 servings.

Ortonville, Mi.


Anmerkungen zum Rezept: