Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppermint Cheesecake *** (Dsmd41a)
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseChocolate Wafer Crumbs
3 EsslöffelMargarine melted
Env. Unflavored Gelatin
1/4 Tassewater cold
16 x ca. 30 gSoft Philly Cream Cheese
1/2 Tassesugar
1/2 Tassemilk
1/4 TasseCrushed Peppermint Candy
1 TasseWhipping cream whipped
3 x ca. 30 gMilk Chocolate Candy *
die Zubereitung:

* Milk chocolate should be milk chocolate candy bars and they shoud = be

finely chopped. ~- ~- Combine crumbs and margarine; press onto bottom of 9-inch springform pan. Bake at 350 degrees F., 10 minutes. Cool. = Soften

gelatin in water; stir over low heat until dissolved. Combine cream = cheese

and sugar, mixing at medium speed on electric mixer until well = blended.

Gradually add gelatin, milk and peppermint candy, mixing until = blended,

chill until slightly thickened but not set.

Fold in whipped cream and chocolate. Pour over crust. Chill until = firm.

Garnish with additional whipped cream combined with crushed peppermint candies, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: