Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Salmon-Tuna Loaf
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 x ca. 30 gTuna in water
14 x ca. 30 gSalmon; canned, drained
3 EsslöffelDry onion; chopped
1 1/2 Tassebread crumbs
Egg Beaters® 99% egg substitute
1 Tasseskim milk
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
2 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Preheat oven 350. Grease 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2 loaf pan.

Drain tuna and salmon, removing skin and bones.

Saute onion until tender. Stir in bread crumbs. Remove from heat.

In med. Bowl, beat eggs slightly. Stir in milk, parsley, Worchestershire, and bread crum mixture. Fold in tuna, salmon, lemon until well blended. Put in pan. Bake 45 min. Or until knife inserted in center comes out clean.


Anmerkungen zum Rezept: