Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wine Braised Celery and Mushrooms
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh mushrooms; cut in 1" Thick slices
4 TasseDiagonally sliced celery; 1 Inche thick, (1 to 1 1/2)
1 TeelöffelInstant beef bouillon
1/2 TasseBurgundy wine
3 Esslöffellemon juice
2 Esslöffelbutter or margarine, melted
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 EsslöffelParsley flakes
die Zubereitung:

Spread half the mushrooms in bottom of 2 quart casse- role. Cover with celery. Top with remaining mushrooms. Pour wine over vegetables. Sprinkle with instant bouillon, lemon juice, butter, salt, pepper and parsley flakes. Cover and cook in microwave on High 6 to 8 minutes or until celery is tender crisp. Make 4 to 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: