Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dutch Pea Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDried green split, peas
2 ca. 1 Literwater
1/2 Tassecelery diced
1/2 Tassecarrots shredded
1/2 TasseChopped leeks (white parts only)
1 TasseCubed cooked ham
1/2 Teelöffelsalt seasoned
1/2 Teelöffelpepper ground
die Zubereitung:

1. In a large saucepan or a slow-cooker, combine peas, water, celery, carrots, leeks, ham, seasoned salt and pepper.

2. Cover and cook over low heat about 10 hours. If using a saucepan, stir every few hours to keep mixture from sticking.

3. The flavor is even better if you cool the soup, refrigerate it, then reheat the next day.


Anmerkungen zum Rezept: