Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | brown sugar |
1 Esslöffel | Sweet paprika |
1 Teelöffel | mustard dry |
1 Teelöffel | allspice gound |
1/4 Teelöffel | Pepper Steaks |
2 ea 6 oz 1" thick Tenderloin
Combine first 6 ingredients in small bowl. (Can be prepared 1 week ahead. Store in airtight container.)
Prepare Barbecue (high heat). Rub spice mixture generously into both sides of steaks. Grill steaks to desired doneness, about 3 minutes per side for medium-rare. Serve hot.
From Fred Goslin at Cyberealm Bbs Watertown, Ny 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|