Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Meatballs Ii
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gground beef
1 Tassebread crumbs
1 Teelöffelgarlic powdered
2 PackungOnion soup mix
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
eggs
Sauce
onions chopped
2 DoseTomato paste; (12 ounces total)
cloves garlic minced
1/4 TasseWorcestershire Sauce
1/4 Tassered wine vinegar
1/2 Tassebrown sugar
1/2 TasseSweet pickle relish
1/2 Tassebeef broth
2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelmustard dry
die Zubereitung:

Combine first 6 ingredients and mix well. Shape into meatballs and brown in a skillet with 1 tablespoon of oil. Drain on paper towels. Add all sauce ingredients to= crock

pot and stir

well. Add meatballs and cook, covered, on low for 5 to 6 hours (high for 2 to 3). Serve from the crock pot.

Makes about 60 meatballs.


Anmerkungen zum Rezept: