Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese/Jalapeno Quiche
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 inch pastry shell
6 x ca. 30 gCooked, ham, diced
4 ScheibeCrisp bacon, crumbled
1 Tasseswiss cheese shredded
1 TasseCheddar cheese shredded
1/4 Tasseonion chopped
1 grossTomato peeled, chopped
2 DoseDiced jalapeno peppers
4 grosseggs beaten
1 Teelöffelmustard dry
1/2 Tassesour cream
die Zubereitung:

Layer ham, bacon, cheeses, onion, tomato and peppers in bottom of unbaked=

pastry shell.

In small bowl, combine eggs, mustard and sour cream. Mix well.

Pour into the pastry shell.

Bake in preheated 450 degree oven for 30 minutes Or until filling is set.=

Cover edge of pastry with foil to prevent excessive browning.

Collection Cookbook

++ Typed but not tested ++ ++ Courtesy of Dale & Gail Shipp, Columbia Md.=

++


Anmerkungen zum Rezept: