Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/4 x ca. 450 g | Small red potatoes; quartered |
1/2 x ca. 450 g | Ground beans |
1 | Tomato chopped |
1 Esslöffel | Plus 2 tsp. olive oil |
1 Teelöffel | oregano dried |
1 1/4 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | black pepper |
1 Esslöffel | Chinese five-spice powder |
4 | Boneless; skinless chicken breast halves, (about 1 pound) |
Cook potatoes in large pot boiling wter 15 minutes, until almost tender. Add beans; cook 5 minutes or until tender. Drain; tranfer to large bowl. Add tomato, 1 tablespoon oil, oregano, 3/4 teaspoon salt and pepper.
Heat broiler. Coat broiler rack with nonstick cooking spray. Mix five-spice pwder, 2 teaspoons oil and 1/2 teaspoon salt in small bowl. Rub mixture over chicken.
Place chicken on prepared rack. Broil 4 inches from heat 6 minutes, turning once. Serve immediately.
Good with bean salad.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|