Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Homemade Lemon Pasta (With Butter and Pecans)
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasseflour
eggs
2 Teelöffellemon peel grated
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tasselemon juice
1 Esslöffelolive oil
1/4 Tassebutter
1/3 TassePecan pieces
die Zubereitung:

In pasta machine, combine flour, lemon peel, and salt. Turn machine on to Mix. Add combined lemon juice, eggs, and oil. Continue processing until mixture forms balls the size of small peas. Turn machine to Extrude. Cut into desired lengths.

Drop the noodles into boiling water and cook for 1 to 2 minutes or until the pasta is al dente (tender but firm to the bite). Drain the pasta. Toss with butter and pecans. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: