Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Spaghetti Squash Fritters
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1/2 TassePart skim ricotta cheese
1 x ca. 30 gparmesan grated
3 Esslöffelflour
1/2 Teelöffelbaking powder
2 TeelöffelVeg. oil
1/8 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffeloregano dried
1/4 Teelöffelbasilicum dried
1 EsslöffelMinced onion flakes
2 TasseCooked sp. sq.
die Zubereitung:

In blender container, combine all ingred, except sp. Sq. Blend until smooth. Stir in sp. Sq. Pour mixture onto a preheated nonstick skillet or griddle sprayed with Pam. Cook over med heat until brown on both sides, turning carefully. Sauce: Combine one 8oz can tomato sauce, 1/4 teaspoon dried oregano, 1/8 teaspoon garlic powder, 1/4 teaspoon dried basil in a small sauce pan. Heat until hot and bubbly. Serve over fritters. Serves 4, 117 cals, 10 grams fat

Eat-L Digest 17 August 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: