Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sarmale (Stuffed Cabbage)
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Pork, ground, lean.
1/2 TasseRice- partially cooked
Onion, small, sauteed
salt
pepper
Pork hocks, smoked
2 x ca. 450 gSauerkraut(rinse it first)
Cabbage head, fresh big
die Zubereitung:

leaf

Take core out of cabbage and parboil until leaves loosen up. Remove from water and take off leaves. Trim any heavy vein from leaves. Mix all other ingredients. Put heaping mixture of meat on cabbage leaf and roll. Burrito or egg roll style. Line bottom of large stock pot(I use turkey roaster pan) with remaining cabbage leaves. Sprinkle sauerkraut on top of leaves. Next set in a row of cabbage rolls and continue adding layers. Here add pork hocks. Put remaining kraut on top. Add water to just barely cover and cook at least 2 hours after it starts to boil. Sorry about the translation, that's the way great grama told me to make.


Anmerkungen zum Rezept: