Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saramura (Broiled Chicken)
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fryer chicken, cut
margarine or butter
1 Teelöffelgarlic salt
salt
water
die Zubereitung:

Wash and cut freyer in half or pieces, salt and place on broiler under low flame. Turn frequently and baste with margarine and garlic salt until fork goes through chicken and no red juice comes out. Remove and put in large bowl. Boil one quart of water and pour over chicken and stir frequently. Add drippings from broiler and salt to taste in gravy(roux). Leave covered until served. Sorry, that's literal translation. Grama would serve this with mamaliga. Corn meal mush.

following comment:

This is authentic, serve it with the Mamaliga...


Anmerkungen zum Rezept: