Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Enchilada Stacks
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 H Corn tortillas
die Zubereitung:

2 can Tomato sauce(15 oz) 1/4 cup Onion, instant minced 1 Tablespoon Chili powder 1/2 teaspoon Salt 1/4 teaspoon Cumin, ground 1/4 teaspoon Garlic powder 8 ounces Cheddar cheese, shredded

Combine tomato sauce, onion, chili powder, salt, cumin and garlic powder in a saucepan; simmer, covered, 15 minutes. Spread 1/4 cup sauce in the bottom of a greased 9-inch-square baking pan; top with a tortilla. Spread tortilla with 2 tablespoons sauce; sprinkle with 2 rounded teaspoons cheese. Repeat layering with remaining tortillas, sauce and cheese, ending with cheese. Bake, uncovered, in preheated 350'F. oven 20 minutes, or until hot. Remove tortilla stack to a serving platter; spoon sauce remaining in pan over the top. Cut into wedges to serve.


Anmerkungen zum Rezept: