Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Bars
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tasseall-purpose flour
1/4 Tassesugar granulated
1/2 TeelöffelBaking soda
1/8 Teelöffelsalt
2/3 Tassebuttermilk
3/4 Teelöffelvanilla extract
1 1/2 TasseRasp/blueberries frs or frz
1 Esslöffelsugar granulated
1 Teelöffelsugar granulated
1 Teelöffelcornstarch
1 Teelöffellemon peel grated
die Zubereitung:

Blueberries/raspberries must be fresh or frozen - not thawed. May use a mixture of the two.

1. Preheat oven to 350°F. Spray an 8" suare baking pan with nonstick cooking spray. In a small bowl, whisk flour, sugar, baking soda and salt. Whisk in buttermilk and vanilla. Spread evenly into prepared pan.

2. Distribute berries evenly over batter. In a small bowl, combine sugar, constarch, and lemon peel. Sprinkle evenly over berries and bake in upper third of oven 35-40 minutes, or until golden brown and beginning to pull away form the edges of pan. Cool completely before cutting.

Breakdown For 1 bar: 1/4 B, 25 C. Weight Watchers Magazine - February,


Anmerkungen zum Rezept: