Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Sausage I
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 mittelPotatoes, peel, quarter
2 Teelöffeloregano
1/3 Tasseolive oil
1 x ca. 450 gSweet Italian sausage, cut into 1" pieces
1/2 Teelöffelblack pepper
2 Teelöffelpaprika
3 x ca. 450 gFrying chicken, cut into serving pieces
1 Teelöffelgarlic salt
die Zubereitung:

Arrange potatoes in a large shallow baking pan. Mix all of the seasonings together and sprinkle half on the potatoes. Arrange the chicken and sausage pieces on top. Pour the oil over the ingredients and sprinkle with the remaining seasonings. Cover with foil and bake in 425 degree oven for 1/2 hour. Reduce the heat to 375 degrees, uncover, and bake for 45 minutes longer until chicken and sausage browns.


Anmerkungen zum Rezept: