Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Chicken Curry Using Curry Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Esslöffelvegetable oil
3/4 x ca. 1/2 LiterCurry sauce
1 Teelöffelsalt
Pinch chilli powder
1 x ca. 450 gCooked chicken prev recipe
1 TeelöffelLevel garamasala
1/2 TeelöffelLevel ground cumin
Pinch ground fenugreek
1/2 Tomato thinly sliced
1 EsslöffelFresh chopped corriander
die Zubereitung:

This dish uses the basic curry sauce plus the chicken cooked in the previous recipe.

Heat the oil in a large deep frying pan and add the curry sauce bringing to the boil.

Add the salt, chilli powder and chicken and cook for about 5 minutes.

Turn down the heat and stir in the garam masala, cumin and fenugreek. Simmer for 2-3 minutes.

Skim off excess oil and serve sprinkled with corriander.


Anmerkungen zum Rezept: