Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Shrimp Stuffed Zucchini
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Zucchinis 2-3 Inches in Diameter
2 Esslöffelbutter or margarine
1 Esslöffelonion minced
8 x ca. 30 gTomatoes; Peeled, Seeded, Chopped
1 x ca. 450 gSmall Shrimp; Peeled and Deveined (cut shrimp if they are larger than a quarter)
1 EsslöffelFresh Minced Basil
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Tassebread crumbs
2 Esslöffelbutter melted
die Zubereitung:

Preparation:

1. Preheat oven to 350°. 2. Wash the zucchini and trim off the ends. 3. Cut zucchini in half lengthwise and scoop out the seeds. Be sure to leave some by the ends to create a boat-like shape. 4. Saute onions in butter until clear, add tomatoes and simmer until soft. 5. In a mixing bowl combine tomato and onion mixture, shrimp, basil, salt and pepper and half of the bread crumbs. 6. Fill the zucchini boats with the mixture. 7. Place boats in a greased baking dish. 8. Sprinkle with remaining breadcrumbs and drizzle with butter. 9. Bake for 15 minutes or until shrimp are pink and clear.

Formatted and Busted by Carriej999@Aol. Com


Anmerkungen zum Rezept: