Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beaver in Sour Cream
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beaver, skinned and cleaned
1/2 Tassevinegar
1 Esslöffelsalt
2 ca. 1 Literwater
2 Teelöffelsoda
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpaprika
1/4 Tassebutter
1 mittelonion sliced
1/2 Tassewater
1 Tassesour cream
die Zubereitung:

1. Soak beaver overnight in solution of 1/2 cup vinegar and 1 tablespoon salt in cold water to cover.

2. The next day, remove the beaver from the brine, wash anc cover with

solution of 2 teaspoons soda to 2 quarts of water.

Bring to a boil,

reduce heat and simmer 10 minutes.

3. Drain and rinse beaver and cut into serving pieces.

4. Dredge each piece of meat thoroughly in the seasoned flour. 5. Melt butter in a heavy fry pan and brown the pieces of meat. 6. Transfer meat to a greased casserole, slice onions over top, add water and bake at 325 degrees F. until tender.

7. When meat is almost tender, add 1 cup sour cream to the casserole. Stir

well and continue cooking until tender. Serves 4.


Anmerkungen zum Rezept: