Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Mushroom Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter unsalted
Shallots; coarsely chopped Or
Green Onions coarsely chopped
4 x ca. 30 gmushrooms sliced
3/4 TassePearl barley
1 3/4 Tassechicken broth
1/4 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelblack pepper
Green onion; including tops, slice
die Zubereitung:

1. Melt the butter in a 2 quart flame-proof casserole over low heat.

2. Add the shallots and saute, stirring occasionally until gold brown, 5 to 7 minutes.

3. Add the barley, broth, thyme and pepper and bring to a boil over high heat.

4. Reduce heat to low, cover ans simmer for 45 minutes, stirring occasionally.

5. Stir in the sliced green onions and transfer to a heated serving dish.


Anmerkungen zum Rezept: