Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Red Wine Marinade
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDry red wine (Beaujolais; Chianti, merlot, pinot noir)
1/2 Tasseolive oil
Garlic cloves; peeled, sliced
1/2 TeelöffelEach: salt; freshly ground black pepper
die Zubereitung:

Chicago Tribune

Combine all ingredients in non-reactive bowl. Use to marinate 2 pounds beef, venison, duck, buffalo, turkey, tuna and oily fish such as salmon and mackerel. (Beef, game and duck can marinate overnight; fish should marinate no longer than 1 hour.)

herbs such as thyme, rosemary, basil or sage.


Anmerkungen zum Rezept: