Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | ground beef |
2 Tasse | Cheddar cheese shredded |
1 | Box (8.5 oz) corn muffin mix |
2 | eggs |
1 | Jar (12 oz) chunky salsa |
1 Esslöffel | chilli powder |
1 Dose | (7 oz) whole kernel corn, drained |
Heat oven to 450°. Coat 12x8x2-inch baking dish with nonstick cooking spray.
Saute beef in skillet over medium heat, breaking up clumps with wooden spoon, 3-4 minutes or until no pink remains.
Reserve 1 cup cheese for topping. Mix together remaining cheese, corn muffin mix, eggs, salsa, chili powder, corn, beef and 2 cups water until smooth. Scrape into prepared dish.
Bake in 450° oven for 20 minutes. Sprinkle on cheese. Bake 5 minutes, until knife inserted in center test clean. Let stand 10 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|