Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best meatloaf in the world
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
onion small
Cloves Of Garlic
1 Esslöffeloil
1 Teelöffelthyme dried
1/3 Tassemilk
egg
1/2 Tassecatsup
1/2 Tassebread crumbs dried
1 1/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/2 x ca. 450 gground beef
1/2 x ca. 450 gGround pork
1/2 x ca. 450 gveal ground
die Zubereitung:

Heat Oven To 3500F. Chop Onion And Mince Garlic. Heat Oil In A Large Frying Pan. Add Onion And Cook For 5 Minutes. Add Garlic And Thyme And Cook One Minute More. Combine Milk, Egg And 1/4 Cup Of Catsup. Stir In Bread Crumbs And Salt And Pepper. Crumble In Meats And Onion Mixture. Stir Until Well Blended. Shape Into A Loaf In A Roasting Pan. Spread The Remaining 1/4 Cup Catsup Over The Top Of The Meat Loaf. Place 2 Strips On Bacon Over The Top. Bake The Loaf Until Browned, About 1 1/2 Hours. Let Stand 10 To 15 Minutes Before Slicing. Each Slice Provides - 162 Calories / 11 g Pro / 9 g Fat / 430 mg Sod.


Anmerkungen zum Rezept: