Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belizian Style Habanero Hot Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinOnion chopped
Cloves garlic chopped
1 Esslöffelvegetable oil
1 TasseCarrots chopped
2 Tassewater
Habanero chilies (3 or 4), minced
3 Esslöffellime juice fresh
3 Esslöffelwhite vinegar
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Saute onion in oil until soft. Add carrots and water.Bring to boil, reduce heat, and simmer until the carrots are soft. Remove from heat . Add chilies, lime juice and salt to the carrot mixture. Place in processor and puree until smooth.Pour into sterilized jars and seal.

Per serving: 217 Calories; 14g Fat (54% calories from fat); 3g Protein; 24g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 2731mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: