Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bay Scallops with Fettuccine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 30 golive oil
Garlic cloves finely chopped
2 x ca. 450 gPlump/ round fresh tomatoes; chopped into sm. pie
1/8 Teelöffelbasil
2 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 1/2 x ca. 30 gvermouth sweet
1 Teelöffelsugar
1 x ca. 450 gBay scallops
1 x ca. 450 gFettuccine or thin spaghetti
die Zubereitung:

Use a 2 quart saucepan. Place in the olive oil and garlic. Lightly brown the garlic on medium temperature. Add the tomatoes, then add remaining ingredients except the scallops. Cook on low heat, at slow boil for 20 minutes. Add the scallops and cook another 5 minutes. If using scallops larger than 1/2 inch cook 7 minutes. Cook pasta according to instructions on package. Drain completely. Place pasta in large bowl and pour scallops and sauce over. Serve. Makes 4 servings.

seconds to 1 minute. Then place them in cold water for couple minutes, then skin can be removed.


Anmerkungen zum Rezept: